Комини.бг предлага доставка, изграждане и монтаж на коминни системи от керамика и инокс на водещи европейски компании, като австрийската Schiedel, гръцката ATRITUBE и други.

Австрийския концерн Shiedel AG е водещ европейски производител на коминни системи с вече 60 години опит в разработването на ефективни и сигурни решения за комини за жилища, производствени и офис сгради.

С изключителното разнообразие на керамични и метални комини Schiedel, приложими за всички видове горива (твърди, течни, газ), може да се отоплявате с каквото гориво пожелаете.  Модерните коминни системи Schiedel се обслужват лесно и гарантират комфорт, сигурност и уют в дома при дълготрайна експлоатация.

Комини.бг предлага също така едностенни, двустенни с изолация, прави и гъвкави въздуховоди и димоотводи от алуминий и инокс, както и аксесоари към тях, с голямо разнообразие на диаметри. Продуктите са съпроводени с необходимите сертификати за ЕС.

Комини.бг предлага доставка и монтаж на всички видове комини, както и консултации за вече съществуващи комини и евентуални проблеми с тях. За по-обективна преценка се прави оглед на място.

Комини.бг предлага изработка на прецизни отвори, чрез изрязване в стомано-бетон, бетон и тухли.

Цените на различните видове отвори може да видите тук.