komini bg atritube grucki komini

Коминни димоотводни системи ATRITUBE

Наша постоянна политика е да предлагаме на нашите партньори и клиенти продукти и услуги с най-високо качество.

Благодарение на широката гама от произвеждани продукти, се поддържат определени производствени отдели, оборудвани с квалифициран технически и научен персонал, оборудвани с модерни автоматизирани машини.

ATRITUBE, съгласно ISO 9001:2008, Система за управление на качеството и маркировка CE , съгласно стандарти EN 1856-1 и 1856-2 , се задължава да използва най-добрите първични суровини, които отговарят на правилно одобрените спецификации. По този начин всички суровини са придружени от съответните сертификати за качество от техния произход, и заедно със системата за контрол на качеството са допълнителна гаранция за висококачествени продукти.

ЕДНОСТЕННИ – EX SERIES

Серията включва едностенни, свързващи тръби и фитинги за комин от неръждаема стомана, подходящи за изграждане на изпускателни системи за отоплителни приложения с изгаряне на различни видове гориво.

Гамата за комини ATRITUBE EX преминава всички необходими инспекции, предвидени в Наредбата за строителни продукти 305/11/EEC и отговаря на всички разпоредби и условия относно изискванията за CE маркировка, съгласно Приложение ZA на Технологичните хармонизирани стандарти, EN 1856-1 и EN 1856-2 .

komini bg atritube grucki komini

ДВУСТЕННИ – CH SERIES

Серията включва двустенни, изолирани от неръждаема стомана и плътна каменна вата, свързващи тръби за комини и фитинги, подходящи за изграждане на изпускателни системи за отоплителни приложения с изгаряне на различни видове гориво.

Гамата комини ATRITUBE CH преминава всички необходими инспекции, предвидени от Наредбата за строителни продукти 305/11/EEC и отговаря на всички разпоредби и условия относно изискванията за маркировка CE, съгласно Приложение ZA на Технологичните хармонизирани стандарти, EN 1856-1 и EN 1856-2 .

двустенни комини бг atritube

ГАРАНЦИЯ

Всички ATRITUBE сертифицирани продукти се предлагат с многогодишна гаранция в зависимост от техните производствени спецификации и предназначение.

КОМИНИ БГ ПРОДАВА ATRITUBE С ГАРАНЦИЯ!

КОМИНИ БГ е една от водещите фирми в България занимаваща се с продажба на комини ATRITUBE като даваме и ГАРАНЦИЯ!

    Вид

    Меню