komini bg atritube grucki komini

Коминни димоотводни системи ATRITUBE

Наша постоянна политика е да предлагаме на нашите партньори и клиенти продукти и услуги с най-високо качество.

Благодарение на широката гама от произвеждани продукти, се поддържат определени производствени отдели, оборудвани с квалифициран технически и научен персонал, оборудвани с модерни автоматизирани машини.

ATRITUBE, съгласно ISO 9001:2008, Система за управление на качеството и маркировка CE , съгласно стандарти EN 1856-1 и 1856-2 , се задължава да използва най-добрите първични суровини, които отговарят на правилно одобрените спецификации. По този начин всички суровини са придружени от съответните сертификати за качество от техния произход, и заедно със системата за контрол на качеството са допълнителна гаранция за висококачествени продукти.

ЕДНОСТЕННИ – EX SERIES

Серията включва едностенни, свързващи тръби и фитинги за комин от неръждаема стомана, подходящи за изграждане на изпускателни системи за отоплителни приложения с изгаряне на различни видове гориво.

Гамата за комини ATRITUBE EX преминава всички необходими инспекции, предвидени в Наредбата за строителни продукти 305/11/EEC и отговаря на всички разпоредби и условия относно изискванията за CE маркировка, съгласно Приложение ZA на Технологичните хармонизирани стандарти, EN 1856-1 и EN 1856-2 .

komini bg atritube grucki komini

ДВУСТЕННИ – CH SERIES

Серията включва двустенни, изолирани от неръждаема стомана и плътна каменна вата, свързващи тръби за комини и фитинги, подходящи за изграждане на изпускателни системи за отоплителни приложения с изгаряне на различни видове гориво.

Гамата комини ATRITUBE CH преминава всички необходими инспекции, предвидени от Наредбата за строителни продукти 305/11/EEC и отговаря на всички разпоредби и условия относно изискванията за маркировка CE, съгласно Приложение ZA на Технологичните хармонизирани стандарти, EN 1856-1 и EN 1856-2 .

двустенни комини бг atritube

КОАКСИАЛНИ ЗА ГАЗ – GA SERIES

Балансирани димоотводни системи от неръждаема стомана с всмукване на чист въздух
ATRITUBE GA SERIES

Серията включва концентрични двойни стени, балансирани свързващи тръби и фитинги за комини от неръждаема стомана, подходящи за изграждане на изпускателни системи за отоплителни приложения с изгаряне на газ, с изисквания за всмукване на свеж въздух. Устойчивите на температура силиконови уплътнения осигуряват херметичност на димните газове при условия на кондензация.

коаксиални тръби за камини на газ комини бг atritube

ГАРАНЦИЯ

Всички ATRITUBE сертифицирани продукти се предлагат с многогодишна гаранция в зависимост от техните производствени спецификации и предназначение.

КОМИНИ БГ ПРОДАВА ATRITUBE С ГАРАНЦИЯ!

КОМИНИ БГ е една от водещите фирми в България занимаваща се с продажба на комини ATRITUBE като даваме и ГАРАНЦИЯ!

    Вид

    Меню